Σάββατο 1 Μαΐου 2010

H Μαριάννα Ντούβλη και το ροζ dvd ...

http://img.protothema.gr/D1F78A00A7CC6CC59E03E77EE93198A1.jpg 
Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγαμε πως μετά το ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, σειρά έχει της Μαριάννας Ντούβλη. 

Εκείνη όμως σε συνεντεύξεις της

το διέψευδε κατηγορηματικά. Τελικά όμως η Μαριάννα Ντούβλη απ΄ότι φαίνεται ή άλλαξε γνώμη ή απο την αρχή μας τα "μασούσε" όπως έκανε και στην αρχή η "απόλυτη" Τζούλια, όπως την αποκαλούν. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έχει ολοκληρωθεί και δεν πρόκειται για ένα σύνηθες πορνό περιεχόμενο. Το όλο concept έχει story με κανονικούς διαλόγους και πρωταγωνιστές. Δεν συμμετέχουν μόνο άνδρες αλλά και γυναίκες. Σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα...Στον δρόμο που χάραξε η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Το Σάββατο στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" δημοσιεύεται αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό απο τα γυρίσματα του περίφημου ροζ dvd με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Ντούβλη. Σε μια απομονωμένη κατοικία έξω απο την πόλη των Μεγάρων, γυρίστηκε το πολυπόθητο ροζ dvd που εκτός απο την Μαριάννα Ντούβλη συμπρωταγωνιστούν μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων και εθνικότητας και 5 άντρες. Βέβαια εκτός απο την Μαριάννα Ντούβλη "πρωταγωνίστησε" τόσο ο ίδιος ο παραγωγός κ. Δημήτρης Σειρηνάκης όσο και οι φουσκωτοί συνοδοί ασφαλείας που απείλησαν, εξύβρισαν, πυροβόλησαν και προπυλάκησαν τους δημοσιογράφους του "Πρώτου Θέματος", οι οποίοι  κατέθεσαν μήνυση εναντίον τους.

4 σχόλια:

  1. http://mariana.gofreeserve.com

    Βγηκε το DVD επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια δεν ισχυει το παραπανω σχολιο ειναι μουφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΕΙΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ.ΘΑ ΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θα αργησει φιλε μου το dvd καθως εχει βγει και στο σαιτ της sirina και γραφει οτι κυκλοφορει σε ολα τα περιπτερα.!επομενως αυριο θα βγει μαλλον...
    http://sirina.gr/main/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες