Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε γιατί πραγματικά έκλεσαν οι λιωμένοι..

Ενημέρωση [14/9/2013]

Αγαπητοί σινεφίλ, είμαι ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ και ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ της πρώην μεγαλύτερης Ελληνικής σελίδας με Online ταινίες στο Facebook, ΟΙ ΛΙΩΜΕΝΟΙ. 

Θέλω να σας ζητήσω μέσα από την καρδιά μου μια μεγάλη συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε τις τελευταίες ημέρες, και να σας ενημερώσω για τον ΑΛΗΘΙΝΟ λόγο τον οπόιο η παλία μας σελίδα, πλέον είναι μια ανάμνηση.

Τους τελευταίους μήνες είχαμε καθημερινά άπειρες επιθέσεις, με διάφορους παραπλανητικούς/πονηρούς τρόπους με μόνο τους στόχο, να μας βγάλουν από το παιχνίδι. Μα δυστυχώς γι' αυτούς, χάρη στις δικές μας ικανότητες, ποτέ δεν είχαν καταφέρει και πολλά. Το "Τελικό Χτύπημα" πρός τον γκρεμό για την διακοπή λειτουργείας μας, το έδωσε η εταιρεία ΕΠΟΕ με 74 καταγγελίες στο σύνολο και πρόστιμο 17.394 ευρώ. 

Τι είναι η ΕΠΟΕ; 
Η ΕΠΟΕ είναι μια "Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Εργων" και προστατεύει της εταιρείες διανομής που αγοράζουν τις ταινίες από το εξωτερικό, για να τις φέρουν στην Ελλάδα και έπειτα να τις πουλήσουν στα Video Club. 

Συνεχίζω λοιπόν.... 
Μετά από το κλείσημό μας, προσπαθήσαμε αμέσως να σας ενημερώσουμε, και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, μα δυστυχώς είμασταν όλοι μπλοκαρισμένοι από το σύστημα του FB για 3 μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να Δημοσιεύσουμε/Σχολιάσουμε το οτιδήποτε. 

Επίσης, ανακαλύψαμε πως δημιουργήκαν δεκάδες ψεύτικοι ΛΙΩΜΕΝΟΙ και προσπαθούν να καπηλευτούν το όνομά μας και να εκμεταλλευτούν μέσα από αυτό. Θέλω να ομολογήσω πως οι περισσότεροι από αυτούς, μας μιμούνται καλούτσκα, οι υπόλοιποι δεν περνάνε στην επόμενη φάση...... Να τους ενημερώσω πως αν "γουστάρουνε" να κρατήσουν το όνομά μας, θα δεχθούν και τις μελλοντικές ποινικές διώξεις, αυτά πάνε πακετάκι, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Ούτε να τους τρομάξω επιθυμώ, ούτε και να τους απειλήσω θέλω, άλλωστε κατά κάποιον τρόπο, είμαστε συνάδελφοι. Μα αυτό που έκαναν, είναι άσχημο.

ΠΡΟΣΟΧΗ αγαπητοί σινεφίλ, όσο καιρό θα λύπουμε από το παιχνίδι, θα προσπαθήσουνε να σας πείσουνε με δικές μας ατάκες που γράφαμε στο παρελθόν, θα φτιάξουν Site με το δικό μας όνομα, και άλλα τέτοια διάφορα κόλπα. Μα τουλάχιστον εσείς, θα ξέρετε την αλήθεια, πως πίσω απ' όλα αυτά πλέον, δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!

***Οι Λιωμένοι δεν ΠΑΙΘΑΙΝΟΥΝ, ξανά ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ***
Αξίζει να σημειωθεί πως οι "ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΛΙΩΜΕΝΟΙ" δεν πρόκειται να ξανά ανεβάσουμε ταινίες μέσω FACEBOOK, αλλά ταινίες από εδώ και πέρα, θα ανεβάζουμε στο Site που ετοιμάζαμε τόσο καιρό, και σε λίγες μέρες θα ανοίξει τις πόρτες του.

Το αληθινό FACEBOOK FAN PAGE μας, θα είναι αυτό & μόνο αυτό:orginal facebook fan page. Aπό εδώ και πέρα φίλοι μου, θα σας ενημερώνουμε μόνο μέσα από αυτο, για το οτιδήποτε!

Υποσχόμαστε πως..... θα κάνουμε καλό "IS BACK"...... 

*Επίσης, σαν δημιουργός των Λιωμένων, θα βγάλω τρανταχτές αποδείξεις μέσα από αληθινές και φρέσκιες φωτογραφίες, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ) πως εμείς είμαστε οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΛΙΩΜΕΝΟΙ, και θα ετοιμαστεί από την ομάδα μας ένα VIDEO, που θα σας δείξουμε στοιχεία της σελίδας μας & της δουλειά μας..

Οι παρακάτω στήλες που θα σας γράψω, είναι μια απόδειξη στοιχείων που αποδεικνύουν πως είμαστε οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ, και θα σας τα δείξουμε μέσα από το Video που θα ετοιμάσουμε σε λίγο καιρό. 

* 1. Λογαριασμούς από διάφορους Server, που διατηρούσαμε επεισόδια σειρών.
* 2. Αρχεία σκληρών δίσκων με χιλιάδες ταινίες+σειρές υποτιτλισμένες από εμάς τους ίδιους.
* 3. Φωτογραφίες περιεχομένου, μέσα από τα επίσημα Email+Gmail των Λιωμένων.
* 4. Tα Google Accounts, που είχαμε ανεβασμένες παιδικές σειρές, όπως Justice League και άλλες πολλές.
* 5. Putlocker Account με ανεβασμένες παιδικές σειρές όπως: Thundercats 2011, Teenage Mutant Ninja Turtles 2012 Nickelodeon, Baby Looney Tunes 2002, Legion of Super Heroes 2006.
* 6. 2 Streamcloud Accounts, που επίσης είχαμε στην κατωχή μας και αποθηκεύαμε ταινίες + σειρές. Όπως για παράδειγμα: "24" - "DEXTER" - "Hercules: The Legendary Journeys" - "Las Vegas" - "Smallville" - "SpongeBob SquarePants" - "Star Trek: Deep Space Nine" - "Xena Warrior Princess" και πολλές άλλες.


*Οι Λιωμένοι Original - Δείτε ταινίες Online χωρίς κατέβασμα*

Θα τα πούμε σύντομα αγαπητοί σινεφίλ....

Με εκτίμηση και σεβασμό
Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

3 σχόλια:

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες