Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ TORRENT SITES

Το να κατεβάζετε ταινίες και τραγούδια σε BitTorrent μορφή έχει γίνει καθημερινότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο ένα πρόγραμμα, όπως το μTorrent (http://www.utorrent.com/) και είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Παρακάτω σας δίνω την λίστα με τα καλύτερα torrent sites όσο αφορά την ποιότητα τους, το μεγάλο αριθμό του υλικού που έχουν και την προτίμηση των χρηστών.
Το Pirate Bay είναι ίσως το πιο γνωστό site για BitTorrent αρχεία στο Ίντερνετ. Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 2003 και εξακολουθεί να επεκτείνεται παρά την τεράστια νομική πίεση και “πόλεμο” που δέχεται από τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας εδώ και αρκετά χρόνια.
TORRENTZ (http://torrentz.eu/)
Το Torrentz έχει την κορυφαία BitTorrent μηχανή αναζήτησης εδώ και χρόνια. Πριν από λίγες εβδομάδες οι υπεύθυνοι του site άρχισαν να διαπραγματεύονται την κατάληξη του domain να αλλάξει σε .eu από .com. Η αλλαγή έγινε αλλά από δεν επηρέασε καθόλου την κίνηση του site.
Το IsoHunt τελευταία “χτυπήθηκε” κάπως σκληρά γιατί είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης BitTorrent που έπρεπε να εφαρμόσει ένα φίλτρο στις αναζητήσεις της που παρέχεται από τον οργανισμό MPAA. Παρά όλα αυτά, δεν έκανε το site να οπισθοδρομήσει σε αριθμούς χρηστών και η κίνηση παραμένει αρκετά υψηλή. Αλλά έτσι και αλλιώς το IsoHunt δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθεί νομικά να απαλλαγεί από το φίλτρο στην μηχανή αναζήτησης της.
Kickass Torrents ( http://www.kat.ph/)
Το Kickass Torrents είναι ένα σχετικά καινούργιο site που όμως αναπτύσσεται ταχύτατα. Παρουσιάζει πολλές καινοτομίες και νέα χαρακτηριστικά που φαίνεται ότι αρχίζουν και αρέσουν στους χρήστες και για αυτό το προτιμούν. Αυτό που αρέσει περισσότερο είναι ότι η αναζήτηση είναι καθαρή και εύκολη χωρίς πολλές διαφημίσεις που ενοχλούν τον χρήστη.
Το BTJunkie θεωρείται σταθερή αξία στο χώρο των BitTorrents. Το μόνο αρνητικό σημείο που είχε είναι ότι λόγω καταγγελίας από την DMCA, αφαίρεσαν στην Google την πρώτη σελίδα του site σαν αποτέλεσμα της αναζήτησης. Αυτό όμως δεν επηρέασε καθόλου την κίνηση της σελίδας.
Demonoid.me (http://www.demonoid.me)
Και όμως επιβίωσε και μάλιστα χωρίς να χάσει των μεγάλο αριθμό χρηστών που είχε. Υπήρχε η σκέψη να αλλάξει από .com σε .me και έγινε με επιτυχία. Απέφυγαν έτσι τον “ηλεκτρονικό πόλεμο” στις ΗΠΑ όπου γίνονται κατασχέσεις σε domain μη αποδεκτά από το κράτος.
ExtraTorrent.com (http://extratorrent.com)
Το ExtraTorrent δεν είναι το πιο δυνατό όνομα ανάμεσα στα BitTorrent sites και ούτε θα διαφημιστεί πολύ, όμως συνεχίζει την ανοδική του πορεία βασιζόμενο στην σταθερότητα των αποτελεσμάτων που προσφέρει και στην εξυπηρέτηση προς τους χρήστες.
TorrentDownloads.net (http://www.torrentdownloads.net)
Μπορούμε να το κατατάξουμε στην ίδια κατηγορία με το ExtraTorrent, ένα απλό αλλά ουσιώδες στην μορφή του και στην υπηρεσία του BitTorrent site αγαπητό σε εκατομμύρια χρήστες.
Το TorrentReactor έκανε το αστειάκι του πριν από ένα χρόνο ξεγελώντας τον δημοσιογραφικό τύπο όταν ανακοίνωσε ότι είχε αγοράσει μια ολόκληρη ρωσική πόλη. Αλλά από την σοβαρή πλευρά όμως φαίνεται να έχει χάσει αρκετό μέρος της κυκλοφορίας σε χρήστες λόγω της ποινής που έχει προέλθει από το Google.
LimeTorrents.com (http://www.limetorrents.com)
Είναι νέο, οργανωμένο, με σχεδόν ένα χρόνο ζωής και η άνοδος του σε κυρίαρχο site είναι θέμα χρόνου. Δεν στηρίζεται αποκλειστικά στα αποτελέσματα αναζητήσεων της Google για αυτό και μέχρι τώρα δέχεται 30 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα. Το ειρωνικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι το ίδιο site με το όνομα “Limewire” έκλεισε λόγω νομικής πίεσης πριν από λίγους μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες