Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

MSN ERROR CODE??? Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟ "AMSN"

 http://reponses.qctop.com/upload/aMSN-92077.jpg
Λοιπόν σίγουρα θα έχετε δει στα windows οτι το msn σας πετάει κάποια σφάλματα και δεν μπορείτε να μπείτε γιατί σας γράφει ένα error code, οπότε σας δίνω το amsn που είναι free και είναι αυτό που χρησιμοποιούν και τα linun, κατά την γνώμη μου είναι  πολύ καλύτερο και  ποιο σταθερό από το msn.

Το aMSN είναι ένας αποτελεσματικός φορέας στιγμιαίου μηνύματος, ο οποίος προσφέρει το θεαματικό εναλλακτικό στο φημισμένο MSN Messenger της Microsoft.
Το τμήμα του λογισμικού έχει δημόσια άδεια “GNU”, και προσφέρει την δυνατότητα της σύνδεσης με οποιονδήποτε χρήστη σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.
Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως ο φορέας του Microsoft, όπως την δυνατότητα χρήσης προσωπικών διασκεδαστικών εικονιδίων, ειδώλων και μεταβίβαση αρχείων μέσω των windows.
Αυτό ενσωματώνει μία λειτουργία που σας επιτρέπει να παρατηρείτε ποιός σας έχει αποβάλλει από την λίστα, όπως επίσης την λειτουργία της πολυγαμίας η οποία σας επιτρέπει να ανοίξετε περισσότερες από μία συνεδρίες aMSN με διαφορετικούς λογαριασμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες