Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δυο εβδομάδες εκτός ο Ζεβλάκοφ!

Δυο εβδομάδες εκτός ο Ζεβλάκοφ! Τις υπηρεσίες του Μιχάλ Ζεβλάκοφ θα στερηθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Ο Πολωνός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό.

Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια Κυριακάτικου ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα απουσιάσει το ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη (5/12), όπως και από το κρίσιμο παιχνίδι με την Άρσεναλ (9/12), ενώ θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Πανθρακικό(13/12).


Καλά τα νέα για Στολτιδη, Ντιόγκο


Επίσης και οι Ντιόγκο Λουίς Σάντο και Ιεροκλής Στολτίδης υποβλήθηκαν σήμερα σε εξετάσεις, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκαν και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου, Παντελή Νικολάου.


Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε επανέλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, η οποία εξελίσσεται ομαλά. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει το ερχόμενο διάστημα πρόγραμμα επανένταξης από την πορεία του οποίου θα εξαρτηθεί και η πλήρης ένταξή του στο πρόγραμμα της ομάδας.


Τέλος, ο «Ιέρο» υποβλήθηκε σε επαναληπτικό έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι η πορεία του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί, εξελίσσεται ομαλά. Η επανένταξή του ποδοσφαιριστή στο πρόγραμμα της ομάδας θα εξαρτηθεί από την βελτίωση της κλινικής του εικόνας.


Με κόσμο στην Ξάνθη!


Με τον κοσμό στο πλευρό του θα αγωνισθεί το Σάββατο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός, αφού η διοίκηση των πρωταθλητών ήρθε σε συμφωνία με αυτή την ακριτικής ομάδας για την παραχώρηση 1300 εισιτηρίων.

*
Τέλος, Νικοπολίδης και Τοροσίδης κλήθηκαν από την εισαγγελία Πειραιά ως μάρτυρες για την γνωστή υπόθεση με την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη.


[πηγή]


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες