Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο Κόκκαλης χειρίζεται το θέμα του προπονητή

 http://www.myportal.gr/system/uploads/2043131765-osfpkokkalis.jpg
Μετά το φιάσκο της υπόθεσης Βαλβέρδε οι ερυθρόλευκοι τρέχουν και δε φτάνουν για να μπορέσουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα του προπονητή. Ο Σωκράτης Κόκκαλης χειρίζεται προσωπικά αυτήν την υπόθεση και μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν όλα τα ονόματα που έχουν προταθεί από τους μάνατζερ.

Θεωρητικό προβάδισμα έχει ο ισπανός Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος άλλωστε έχει παραδεχθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον των πειραιωτών στο πρόσωπό του. Από την ισπανική αγορά υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες, όπως οι Ράμος και Μανθάνο, με τον τελευταίο να έχει ασχοληθεί και ο Χρυσικόπουλος.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν κάποιες λύσεις και από την Ιταλία, όπως του Μπαλαρντίνι, ο οποίος έχει χαμηλό κασέ, ενώ στα υπόψιν είναι και οι Τζόλα και Μπερέτα. Η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει κι άλλα ονόματα από τον Κούπερ του Αρη μέχρι τον Ουγιέ, ενώ επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Τερίμ.

Ενα από τα σενάρια που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι να δοθεί το χρίσμα στον Αλέκο Αλεξανδρή και να αποτελέσει δίδυμο με τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Πάντως η λύση αυτή θα προχωρήσει εφόσον ναυαγήσουν οι περιπτώσεις ξένων προπονητών.

Οπως είναι φυσικό από τη στιγμή που οι πειραιώτες δεν έχουν προπονητή έχουν μείνει πίσω και οι μεταγραφικές κινήσεις τους. Οσον αφορά τους ελληνικούς στόχους οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κάποιες βολιδοσκοπήσεις με τους Γκσπούρνινγκ, Τάτο και Παπάζογλου να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.




πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες