Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ducati Diavel : Κόκκινος διάβολος


Η Μιλανέζικη εταιρία παρουσίασε μια μοναδική Muscle bike ,που όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε , ξεχωρίζει για την μοναδική αισθητική της ,τις κορυφαίες επιδόσεις και την άριστη οδική συμπεριφορά της .

Αποπνέοντας δυναμισμό και επιθετικότητα το νέο στολίδι της Ducati χρησιμοποιεί τον κινητήρα Tastastretta 11° ,που αποδίδει 162 ίππους και 13 kg/m ροπής ενώ είναι εφοδιασμένη με όλα τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα της εταιρίας , Traction control , ABS και Ride-by-wire ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη οδιγική απόλαυση.

Και όμως οι τεχνολογικές ανησυχίες δεν σταματούν εδώ για την Ιταλίδα καλλονή ,με σύστημα που αναγνωρίζει το κλειδί από την τσέπη του αναβάτη όταν αυτός πλησιάζει και ανοίγει αυτόματα ο διακόπτης ,καθώς και ηλεκτρονικές κλειδαριές σε τιμόνι, σελά και τάπα ρεζερβουάρ μπορεί κανείς να καταλάβει ποσό ξεχωριστή είναι αυτή η μοτοσυκλέτα.

Στα αξεσουάρ που δεν αφορούν διαστημόπλοιο τώρα , συμπεριλαμβάνονται το πλήρως ρυθμιζόμενο USD πιρούνι της Μarzocchi διαμέτρου 50 χλστ. μπροστά και δισκόφρενα 320 χλστ., συνεργαζόμενα με ακτινικής διάταξης μονομπλόκ δαγκάνες της brembo, ενω πίσω έχουμε πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Sachs, και δισκόφρενο διαμέτρου 265 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα της brembo .
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας                   :           4T, 2K, L, Y/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.)          :           1.198,4
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.)      :           162/9.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.)      :           12,9/8.000
Τροφοδοσία               :           Ηλ. Ψεκασμός
Χωρητ. Ρεζερβουάρ / ρεζέρβας (λίτρα)          :           17
Βάρος (kg, κενό)         :           210

Ducati Diavel  - 18.900 ευρώ
Ducati Diavel Carbon - 22.000 ευρώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες