Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τέλειωσε η σύσκεψη, συνεχίζεται το θρίλερ


Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε γύρω στις 9:30 το βράδυ η σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός στο γραφείο του στη Βουλή, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Παρίσι. Η νύχτα αναμένεται μεγάλη, καθώς ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής και συμμετείχαν ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και οι υπουργοί Δημήτρης Ρέππας, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παύλος Γερουλάνος. Επίσης, οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Νίκος Αθανασάκης, Κώστας Θέος και Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ μετέβη και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ λίγο μετά τις 8 προσήλθαν η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, η υπουργός Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη καθώς και ο υφυπουργός Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης.

Ωστόσο, ακόμα και μετά το πέρας της σύσκεψης, συνεχιζόταν η συνεργασία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών.protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες