Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πανελλαδικές 2011: Προσφυγή κατά του κύρους των εξετάσεων

Προσφυγή κατά του κύρους των εξετάσεων και αγωγές κατά του Υπουργείου Παιδείας και κατά παντός υπευθύνου, ετοιμάζονται να υποβάλλουν αρκετοί γονείς υποψηφίων που διαγωνίστηκαν σε θέματα εκτός ύλης.

Τις δυο τελευταίες ημέρες, το edu4u, έγινε δέκτης οργισμένων μηνυμάτων δεκάδων γονέων από όλη την Ελλάδα. Είμαστε δε σε θέση να γνωρίζουμε, πως έχει ήδη υποβληθεί η πρώτη εξώδικος διαμαρτυρία προς το Υπουργείο, από μαθητές περιφερειακού ΕΠΑ.Λ. και το θέμα αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις τις επόμενες ημέρες.

Νέα Αποκάλυψη
Διερευνώντας τα αίτια, πως δηλ. η ΚΕΓΕ διέπραξε αυτό το μεγάλο λάθος, με μεγάλη μας έκπληξη ανακαλύψαμε πως στην επιτροπή θεματοδοσίας - σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές - δεν υπήρχε εξειδικευμένος επιστήμονας του κλάδου ΠΕ 14 Γεωπονίας, με αποτέλεσμα τα θέματα να τα επιμελήθηκαν, επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων. Προφανώς διέλαθε της προσοχής τους και νόμισαν (βλ. παρακάτω εικόνα πίνακα περιεχομένων) πως τα Κεφάλαια Β. Σπορέλαια και Γ. Φυτικά και ζωϊκά λίπη, αποτελούν συνέχεια της υποπαραγράφου 8.6 (η οποία προφανώς ανήκει στο Κεφάλαιο Α). Όπως ήταν η ροή της ύλης, μόνο ένας μη γνώστης θα μπορούσε να μπερδευτεί και να νομίσει πως η μαργαρίνη ανήκει στις κατηγορίες ... ελαιολάδου!
Το νέο αυτό στοιχείο, νομίζουμε πως δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση και αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις, το προσεχές διάστημα.


























tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες