Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Φοιτητές κατά Ψωμιάδη


Με έντονες αποδοκιμασίες κατά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το πολιτικό σύστημα οι φοιτητές του ΑΠΘ. Ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΔΝΤ. Δείτε το βίντεο (Vid)
Σε κλίμα "αγανάκτησης" και οι φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Η παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε συζήτηση που διοργάνωσαν οι πρυτανικές αρχές για το πρόβλημα υποχρηματοδότησης του εκπαιδευτικού ιδρύματος προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φοιτητές.
Ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατευθυνόταν στο βήμα της εκδήλωσης, υπήρξαν φοιτητές που τον γιούχαραν και φώναζαν "έκπτωτος-έκπτωτος", αναφερόμενοι στην τελεσίδικη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος και την επικείμενη εκπτώση από το αξίωμά του.
Η ένταση συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειάρχη, όπως είναι εμφανές στο βίντεο που κατέγραψε το seleo.gr.
Από τους φοιτητές δεν ξέφυγαν ούτε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και ο αντιπεριφερειάρχης, Απ. Τζιτζικώστας, που ακολούθησαν στο βήμα της εκδήλωσης, καθώς οι συγκεντρωμένοι διέκοπταν συνεχώς τις ομιλίες τους. Αντίθετα, έδειξαν περισσότερη ανοχή στην ομιλία του μητροπολίτη Άνθιμου.






news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες