Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Παντρεύονται επιτέλους; Ο Μπραντ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρώτη φορά [VIDEO]

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του πλανήτη, οι Μπραντζελίνα, είναι μαζί από το 2005 χωρίς να είναι παντρεμένοι. Μάλιστα στο παρελθόν είχαν δηλώσει ότι δεν θα έκαναν το μεγάλο βήμα έως ότου να νομιμοποιηθούν οι γάμοι ανάμεσα στα ομοφυλόφυλα ζευγάρια στις Η.Π.Α.


Ωστόσο, ο Μπραντ σε πρόσφατη συνέντευξή του στην USA Today, παραδέχτηκε ότι τα παιδιά θέλουν πολύ τον γάμο των γονιών τους: "Τα παιδιά ζητούν τον γάμο. Είναι κάτι που σημαίνει πολλά γι' αυτά, έτσι είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε". Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ενδεχόμενο γάμου τους παρουσιάζεται ως αρκετά πιθανό, και το γεγονός ότι προέρχεται από τα χείλη του Μπραντ Πιτ, το καθιστά ακόμα πιο ισχυρό.

Κατά τα άλλα, το έτερον ήμισυ της Αντζελίνα αποκάλυψε ότι η ζωή του είναι “χάος από το πρωί μέχρι να σβήσουν τα φώτα το βράδυ” και η αιτία είναι ο 9χρονος Μάντοξ, o 7χρονος Παξ, η κατά ένα χρόνο μικρότερη Ζαχάρα, η 5χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν που γεμίζουν την καθημερινότητά του με το παραπάνω. Οικογένεια Χωραφά made in Hollywood και "κατά τι" πλουσιότερη... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες