Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Με έναν ακόμα τραυματισμό... υποδέχτηκε το 2013 ο Ιμπαγάσα

Τυχερός στην ατυχία του ο Αριέλ Ιμπαγάσα
Με κάκωση στον προσαγωγό υποδέχτηκε το 2013 ο Αριέλ Ιμπαγάσα! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού χτύπησε στην προπόνηση, όμως, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και όπως φάνηκε δεν έχει υποστεί μεγαλύτερη ζημιά. Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους συνεργάτες του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, θα προφυλαχθεί από το «ερυθρόλευκο» προπονητικό επιτελείο, συνεχίζοντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όπως και ο Τζαμελ Αμπντούν. 

Από την άλλη, ο Δημήτρης Σιόβας έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο την αποκατάστασή του. Κάθε μέρα που περνάει βέβαια παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση και είναι θέμα χρόνου να τον ξαναδούμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Η προπόνηση αυτή τη φορά είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική σε μεγάλο κομμάτι του γηπέδου, αρχικά χωρίς τερματοφύλακες. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, με τη συμμετοχή και των Μέγιερι και Κάρολ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες