Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δείτε πως να βγάλετε χρήματα απο τα αρχεία που κάνετε upload!!

Σίγουρα ολοι ανεβάζετε καθημερινά στο ίντερνετ αρχεία και χωρίς να έχετε κανένα κέρδος..
 Τι θα λέγατε λοιπόν αν για τα αρχεία που ανεβάζατε
πληρωνόσασταν? 
Υπάρχουν κάποιες εταιρίες που πληρώνουν γι αυτά που εσείς ανεβάζετε, δεν είναι πολλά τα χρήματα αλλά σίγουρα αν ένα αρχείο εχει ζήτηση τότε αλλάζει το πράγμα..
Η στρατηγική σας πρέπει να επικεντρωθεί σε δύο σημεία. Καταρχήν,  στο είδος των αρχείων. Να επιλέξετε θέματα που θα έχουν διαχρονικά αυξημένη ζήτηση (π.χ. μια συλλογή κλασικής μουσικής ή ένα e-book σχετικό με την μαγειρική).  Επίσης να επιλέξετε θέματα που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο (π.χ. χρήματα, ποδόσφαιρο, σεξ, υγεία). Και τέλος αρχεία που να έχουν μέγεθος πάνω από 5 megabyte, για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος.
Στρατηγική χρειάζεται και στη διακίνηση. Το σημαντικότερο είναι να βρείτε forums παγκόσμιας εμβέλειας, στα οποία θα ποστάρετε ένα θέμα σχετικό με τα links σας (καλό είναι να ψάξετε πρώτα για forums και μετά να επιλέξετε θεματολογία), και θα προτείνετε στους αναγνώστες να τα κατεβάσουν.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι εταιρίες που αναφέρω στο τέλος είναι μόνο μερικές από αυτές που υπάρχουν. Πάνω -κάτω ακολουθούν την ίδια πολιτική. Πληρώνουν για κάθε 1.000 downloads, από 2 έως 30  δολάρια. Η απόκλιση έχει να κάνει με το μέγεθος των αρχείων. Άλλη τιμή έχουν τα 1.000 downloads των 2 magabyties και άλλη τα 1.000 των 100 megabyties. Μη σας φαίνονται απλησίαστα τα νούμερα. 3.500.000..000 χρήστες και αυξάνονται κατά 250.000.000 το χρόνο. Ένα πιασάρικο θέμα αφήνει καλά λεφτά σε βάθος χρόνου.
Συμβουλή: Ένα μεγάλο αρχείο, να το κόβετε σε πολλά μικρότερα, έτσι ώστε να ωθείτε τους χρήστες να δημιουργούν premium λογαριασμούς. Πληρώνεστε το 10% με 20%  από τα χρήματα που καταβάλουν. Ταυτόχρονα, συμπληρώνετε πιο εύκολα ο αριθμός των 1.000 downloads.
Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου είναι:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες