Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια


Ελένη
Λόγω της απεργείας της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν την Eurovision και τη Δέσποινα Βανδή ως παρουσιαστές δύο μέρες μετά τον ελληνικό τελικό.

Η Δέσποινα Βανδή δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε έναν διαφορετικό ρόλο και το αποτέλεσμα φαίνεται πως άρεσε στους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, με την Ελιάννα Χρυσικοπούλου ιδιαίτερα να χαρακτηρίζει την γνωστή τραγουδίστρια "έκπληξη της βραδιάς". Από την άλλη, η Κατερίνα Ζαρίφη επεσήμανε πως υπήρξαν κάποιες "αστοχίες, ιδιαίτερα όταν η Δέσποινα Βανδή ξέφευγε από το κείμενο", ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε: "Δεν εννοούσα ότι δεν ήταν καλή, απλά είχε και κάποιες άτυχες στιγμές" -απαντώντας παράλληλα σε όσους βιάστηκαν να της επιτεθούν μέσω twitter για αυτά της τα σχόλια.


Δες ολόκληρο το απόσπασμα:



Παράλληλα, δες το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει ιδιαίτερα θετικά την Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της παρουσιάστριας της μεγάλης βραδιάς. Αντιθέτως, ο παρουσιαστής του Mega δεν δίστασε να είναι πολύ αιχμηρός στα σχόλιά του σε σχέση με την Έλενα Παπαρίζου, τη Θωμαή Απέργη, αλλά και το στιγμιοτυπο με τη Βίκυ Λέανδρος να τραγουδά playback το κομμάτι "Apres Toi".

yupiii.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες