Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι επτά ταινίες που μας αφήνουν με το δάχτυλο κολλημένο στο… pause!

Ναι, κάποιες σκηνές τις έχουμε δει και τις ξαναδεί πολλές φορές. Είναι κάποια στιγμιότυπα, άλλωστε, που μένουν στην ιστορία του κινηματογράφου, απλά και μόνο για κάποιες συγκεκριμένες… στιγμές. Κυρίως τις σέξι!
Του Μιχάλη Γεωργιάδη
Πάμε για μια «καυτή αντίστροφη μέτρηση»…

7. Swordfish
Στο Swordfish, ο Χιου Τζάκμαν πιάνει την Χάλι Μπέρι με… μονάχα τα απαραίτητα, με την πανέμορφη ηθοποιό να μην κωλώνει, αφού αμέσως πιάνει το όπλο της και οπλίζει. Το θέαμα; Εντυπωσιακό.

6. Titanic
Ταινία-ορόσημο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, αλλά και η ταινία που εκτόξευσε την καριέρα του Ντέιβιντ Κάμερον στα ύψη, μετατρέποντάς τον σε έναν από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους σκηνοθέτες της ιστορίας του Χόλυγουντ. Στην ίσως πιο χαρακτηριστική σκηνή του Τιτανικού, η ΝτιΚάπριο πείθει την Κέιτ Γουίνσλετ να ποζάρει γυμνή για να τη ζωγραφίσει, με την ατμοσφαιρικότητα και τα… κάλλη της Βρετανίδας να μένουν χαραγμένα στο μυαλό του κάθε σινεφίλ.

5. Eyes Wide Shut
Το «ρέκβιεμ» του Στάνλι Κιούμπρικ βρήκε τη Νικόλ Κίντμαν στα πιο… γυμνά της. Η εντυπωσιακή Αυστραλέζα που «έριχνε» ένα κεφάλι τον πρώην σύζυγό της και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Τομ Κρουζ.

4. The Back-Up Plan
 Ναι, η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε αξιοπρόσεκτη για τον εκπληκτικό… πισινό της. Και σε αυτήν την ταινία υπάρχει ένα καρέ που το δείχνει φόρα – παρτίδα, ντυμένο απλά με ένα στρινγκ. Κάπου εκεί, γίναμε εξπέρ του pause.

3. The Wanted
Η Αντζελίνα Τζολί δείχνει στην οικουμένη τον σμιλεμένο και συνάμα γεμάτο… «χένα» πισινό της. Αποθέωση!

2. Basic Instinct

Ο Πολ Βερχόφεν δίνει μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου, με πρωταγωνίστρια ένα καυτό θηλυκό… Το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν έφερε σε δύσκολη θέση το ανδρικό κοινό, σε άβολη το γυναικείο και ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό τους αστυνομικούς που την ανέκριναν.
 
1.Who Framed Roger Rabbit
Η Τζέσικα Ράμπιτ, ίσως το πιο καυτό θηλυκό της έβδομης Τέχνης, κάνει την έκπληξη! Κοκκινομάλλα με τέλειες καμπύλες και ένα φόρεμα που δεν φοράει… εσώρουχο! Εντάξει, λέμε τώρα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες