Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ: Δείτε τα επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35, 36 με ελληνικούς υπότιτλους


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 31 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Ο Κερίμ πανικοβάλλεται από την εξαφάνιση της Φατμαγκιούλ και πηγαίνει αμέσως στην αστυνομία. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει την κατάσταση, καθώς είναι υποχρεωμένος να αποκρύψει από τις αρχές τα αληθινά γεγονότα. Την ίδια στιγμή, χάρη στη Μουκάντες, τα νέα για την εξαφάνιση της Φατμαγκιούλ από το σπίτι, φτάνουν και στην έπαυλη των Γιασαράν. 'Οταν μάλιστα και η Μελτέμ μαθαίνει για το γεγονός, η κατάσταση μπερδεύεται για τα καλά. Η Φατμαγκιούλ καταφεύγει στο μοναδικό πρόσωπο που γνωρίζει στην Κωνσταντινούπολη, την Ενισέ, δηλαδή την Ασού, όπως είναι το πραγματικό της όνομα. Η Φατμαγκιούλ βέβαια δεν έχει ιδέα για το πού έχει πέσει.




Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 32 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Η οικογένειά της περιμένει γεμάτη φόβο και τελικά η Φατμαγκιούλ τούς τηλεφωνεί. Ανακοινώνει πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει πίσω και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κερίμ. Η Ασού είναι γεμάτη αγωνία που κρύβει τη Φατμαγκιούλ στο σπίτι της και λόγω των ψεμάτων που της έχει πει σχετικά με την ταυτότητά της και λόγω του Μουσταφά. Τελικά γίνεται αυτό που φοβόταν. Ο Μουσταφά, που δεν απαντούσε στα επίμονα τηλεφωνήματα της Ασού, έρχεται τελικά στο σπίτι της, τη στιγμή που βρίσκεται εκεί μόνη της η Φατμαγκιούλ.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 33 με ελληνικούς υπότιτλους




Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ θα έρθει αντιμέτωπη με μεγάλους κινδύνους στο σπίτι της Ασού, με πρώτο τον Μουσταφά. Από την άλλη πλευρά, ο Κερίμ, που την ψάχνει μέρα και νύχτα, θα μάθει την πραγματική ταυτότητα της Ενισέ και θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο για την αγαπημένη του Φατμαγκιούλ. Μόλις γίνει γνωστό ότι η γυναίκα που αναζητούσε τη Φατμαγκιούλ είναι τελικά η Ασού, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ο Κερίμ επιτίθεται στους Γιασαράν, καθώς νομίζει ότι είναι μια δική τους πλεκτάνη κατά της Φατμαγκιούλ. Τώρα πια όλοι βγάζουν τα ξίφη τους.





Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 34 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει σε τι είδους σπίτι έχει καταφύγει και ποιο είναι το επάγγελμα της γυναίκας που νόμιζε μέχρι τότε ότι λέγεται Ενισέ. Μετά από ένα χαμό που ξεσπάει, κατορθώνει να το σκάσει. Όταν ο Κερίμ μαθαίνει πού βρίσκεται το σπίτι της Ασού, η Φατμαγκιούλ έχει ήδη φύγει. Τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να τη βρει σε μια τόσο μεγάλη πόλη όσο η Κωνσταντινούπολη. Όταν η Φατμαγκιούλ απελπίζεται, εμφανίζεται μπροστά στον Κερίμ...



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 35 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Άρρωστη και σχεδόν λιπόθυμη στα χέρια του Κερίμ, η Φατμαγκιούλ μεταφέρεται στο σπίτι με την οικογένειά της να χαίρεται και να πανικοβάλλεται ταυτόχρονα. Με την επιστροφή της Φατμαγκιούλ, παρά την κατάστασή της, τα μαύρα σύννεφα στην καρδιά του Κερίμ διαλύονται. Με την υπομονή και την αγάπη του ο Κερίμ αρχίζει να διαπερνά την ασπίδα της Φατμαγκιούλ, όταν πίστεψε πως ποτέ δεν θα το καταφέρει. Η Φατμαγκιούλ αρχίζει να έχει συναίσθηση του Κερίμ κοντά της, αλλά θυμώνει με τον εαυτό της και προσπαθεί να συντηρήσει στην καρδιά της την οργή και το μίσος που έτρεφε για εκείνον. Μαθαίνει επίσης, χάρη στη Μουκάντες, ότι το άτομο που την αναζητούσε ήταν τελικά η Ασού, η φιλενάδα του Μουσταφά. Το γεγονός αυτό την κάνει να βιώσει μια μεγάλη αλλαγή μέσα της. Από δω και πέρα η Φατμαγκιούλ θα αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή της.




Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 36 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο Βουράλ έχει ακόμη σοβαρές υποψίες για την Ασού και με τον τρόπο του καταφέρνει να πάρει από εκείνη τις απαντήσεις που θέλει. Η είδηση της επιστροφής της Φατμαγκιούλ ανακουφίζει τους Γιασαράν. Καθώς αρχίζει όμως η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της Μελτέμ και του Σελίμ, υπάρχουν ακόμη δυο μεγάλοι κίνδυνοι. Η Μουκάντες και η Εμπέ Νινέ. Για το λόγο αυτό, δραστηριοποιείται ο Μιουνίρ προκειμένου να βρεθεί λύση. Βρίσκει πρόφαση να στείλει τη μέρα του γάμου μακριά από την Πόλη τη Μουκάντες και την Εμπέ Νινέ. Μετά από μήνες, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ μένουν επιτέλους μόνοι. Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να του πει όλη την αλήθεια για τα συναισθήματα της…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες