Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Μ.Τζάκσον

Σε νοσοκομείο του Λος 'Αντζελες νοσηλεύεται η 15χρονη Πάρις Τζάκσον, η οποία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της το πρωί της Τετάρτης. Πηγές από το
οικογενειακό της περιβάλλον δήλωσαν ότι η κοπέλα είναι καλά και ζήτησαν να γίνει σεβαστή η ιδιωτική της ζωή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα ΤΜΖ.com, η 15χρονη πήρε παυσίπονα και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της ενώ άφησε και επιστολή στην οποία μιλάει για την αυτοκτονία της. Πηγές από την οικογένεια ανέφεραν ότι στη συνέχεια τηλεφώνησε σε γραμμή βοήθειας και ο ψυχολόγος με τον οποίο μίλησε κάλεσε την άμεση δράση, η οποία εντόπισε την κοπέλα στο σπίτι της. Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η 15χρονη μετά το θάνατο του πατέρα της.
 
"'Εχει ήδη νοσηλευτεί μια φορά για κατάθλιψη. Αυτό φαίνεται ότι ήταν μια πραγματική έκκληση για βοήθεια", ανέφεραν πηγές προσκείμενες στην οικογένεια.
 
Η Πάρις, η γιαγια και τα δύο αδέρφια της έχουν μηνύσει την εταιρεία προώθησης συναυλιών AEG (τη δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο), υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνη για το θάνατο του πατέρα της το 2009 λόγω υπερβολικής δόσης παυσίπονων. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τα τέλη Ιουνίου.  
 
Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Πάρις Τζάκσον είχε αναρτήσει στολογαριασμό της στο Twitter -που παρακολουθούν περισσότερο από ένα εκατομμύριο χρήστες- στίχους από το τραγούδι Yesterday των Beatles: "χθες, όλα τα προβλήματά μου έμοιαζαν τόσο μακρινά, τώρα φαίνεται σα να ήρθαν για να μείνουν". 
 
 
Η Πάρις πρόκειται να ξεκινήσει καριέρα στον κινηματογράφο, με ένα πρώτο ρόλο στην ταινία "Lundon's Bridge and the Three Keys". Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Ντένις Κρίστεν τόνισε ότι τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες