Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού (ανάλογα με την περίσταση)




Γνωριστήκατε, κάτι σκίρτησε μέσα σου, σου ζήτησε ραντεβού και έχεις φρικάρει με το τι να βάλεις!! 
Ακολούθησε τον παρακάτω Date-Guide για να βγεις κερδισμένη....




Έκλεισε το ραντεβού! Πετάς από τη χαρά σου! Αλλά τι να βάλεις;


Ανάλογα με το μέρος και την ώρα, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη…
Για πρωινό καφέ το ΣΚ:



Αυτή η βόλτα δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει και που θα καταλήξει, οπότε πόνταρε σε κάτι άνετο που να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση όπως το τζην σου!


Συνδύασε το αγαπημένο σου παντελόνι με ένα απλό τοπ και ένα εντυπωσιακό τζάκετ και επέλεξε τις μπαλαρίνες σου, ή τα φλατ μποτάκια σου in any case.
Μεσημεριανό ραντεβού για φαγητό:


Εδώ ξέρεις το μέρος και την ώρα! Οπότε επέλεξε ένα άνετο φορεματάκι με έντονα χρώματα. Ιδανικά θα σου πρότεινα ένα φλοράλ αέρινο ρούχο που θα τονίσει τη θηλυκότητά σου ενώ ταυτόχρονα θα σου χαρίσει μια χαρούμενη και girly πινελιά (που τρελαίνει όλους τους άντρες).



Μπορείς να απογειώσεις τη συνολική σου εμφάνιση με ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες που είναι super chic ή ακόμη και με φλατ ankle boots που δίνουν έναν πιο boho χαρακτήρα στο outfit.
Για ποτό μετά τη δουλειά:
Ίσως και το πιο δύσκολο ραντεβού… Αλλά αφού το έκλεισες, φρόντισε να φύγεις το πρωί από το σπίτι κατάλληλα προετοιμασμένη.


Μια πένσιλ φούστα και ένα χαλαρό τοπ θα σε σώσουν αφού είναι τα κατάλληλα ρούχα για γραφείο αλλά και για το ραντεβού σου.


Ακόμα μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου girly φόρεμα με ένα μαύρο blazer για να δώσεις πιο formal χαρακτήρα στο ρούχο σου.
Απαραίτητη προϋπόθεση: Μην ξεχάσεις τα καλλυντικά σου φεύγοντας για τη δουλειά! Ένα ρετούς θα το χρειαστείς σίγουρα…
Βραδινή έξοδος:
Αν το πρώτο ραντεβού γίνει βράδυ, πρέπει να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτική με το τι θα φορέσεις…
Ακόμα και αν βγείτε για ποτό στο μεγαλύτερο κλαμπ της πόλης, δεν πρέπει να είσαι υπερβολικά sexy ή αισθησιακή γιατί ίσως να δώσεις και το λάθος μήνυμα..


Το κλασσικό LBD, μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, ή μια πένσιλ δερμάτινη φούστα με ένα λευκό πουκάμισο είναι οι πιο safe επιλογές.


Μπορείς ακόμα να φορέσεις ένα ανοιξιάτικο φορεματάκι με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα για να δείχνεις πιο cool.
Extra tip:Ό,τι και αν φορέσεις, μην ξεχάσεις το χαμόγελό σου!!! Είναι το πρώτο πράγμα που τρελαίνει τους άντρες ακόμα και αν φοράς… κελεμπία από κάτω!


planet-greece

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες