Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τσιώλης: «Μακάρι να τα καταφέρει ο Νέρι»


Την πίστη του στα νέα παιδιά του Αρη και την ευχή του για αίσιο τέλος στην περίπτωση του Νέρι Καστίγιο εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα του Αρη με την Ξάνθη, στη μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι.
«Το παιχνίδι αυτό έγινε για τον Αντεφέμι. Ας είναι αιωνία του η μνήμη. Αυτά είναι από τα περιστατικά που μας συγκλονίζουν. Όσο για το παιχνίδι, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Αρης μπορεί να επενδύσει σε αυτούς και πρέπει να δώσει βαρύτητα σε αυτά τα παιδιά, γιατί το αξίζουν», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Αρη.


Τσιώλης: «Μακάρι να τα καταφέρει ο Νέρι»
Και πρόσθεσε: «Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ακόμη ένα παιχνίδι σήμερα. Οι υποχρεώσεις μας τελειώνουν στα Γιάννενα την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας θα κοιτάξει να ξεκουραστεί και να επιστρέψει για τη νέα χρονιά».

Στη συνέχεια μίλησε:
Για τους νεαρούς παίκτες: «Δε βάζουμε να παίξει κάποιος που δεν μπορεί. Τα παιδιά αυτά έχουν τις δυνατότητες και ο Αρης τους έκανε την τιμή να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας στο Χαριλάου».
Για το αν έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική χρονιά: «Δεν μπορεί να έχουμε 6 στόπερ και ένα αριστερό μπακ. Θα πρέπει η ομάδα μας να λειτουργήσει κατ' αυτόν τον τρόπο. Την Τρίτη θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα τους δώσω την έκθεσή μου, για το τι γίνεται στην ομάδα».
Για το μέλλον του Ρονάλντο Γκιάρο στην ομάδα και αν θα συνεχίσει να προσφέρει: «Τιμής ένεκεν της προσφοράς και της παρουσίας του ποδοσφαιριστή, το αφήνουμε στη διάθεσή του. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τον έχω στο ρόστερ της ομάδας. Ο παίκτης είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα και πέρα από το αγωνιστικό, διδάσκει ήθος στις μέρες. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα της διοίκησης, γιατί αυτή πληρώνει».
Για τον Καστίγιο και για τις πιθανότητές να επιστρέψει στην ομάδα:«Μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο με τον Νέρι. Θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Στο χέρι του είναι και μακάρι να τα καταφέρει. Εμείς θα τον περιμένουμε».




πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες