Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι πρώτες φωτογραφίες του Lexus LF-LC

Οι πρώτες φωτογραφίες του Lexus LF-LCΎστερα από πολλές διαρροές στον Τύπο, η Lexus δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες που αφορούν το κουπέ LF-LC που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Ντιτρόιτ.

Το πολυσυζητημένο πρωτότυπο μοντέλο της Lexus, επιτέλους, αποκαλύφθηκε και επίσημα, αν και οι ιθύνοντες της Lexus, για μια ακόμα φορά, απεδείχθησαν αρκετά φειδωλοί δίνοντας στη δημοσιότητα λιγοστά στοιχεία και μια μόλις ολοκληρωμένη φωτογραφία του νέου αυτού concept car.

Με δεδομένο αρχικά, ό,τι φαίνεται από τις φωτογραφίες, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για ένα ευμέγεθες 2+2 θέσεων κουπέ, με εντυπωσιακή εξωτερική σιλουέτα, η οποία διαθέτει σαφείς επιρροές από το LF-A, το πρωτότυπο LF-GS, αλλά και από το τελευταίας γενιάς GS. 



Όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της Lexus, σχεδιαστικά «το LF-LC πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα το σχεδιασμό των μοντέλων της» αποτελώντας, πράγματι, μια πολύ ακόμα εφαρμογή της σχεδιαστικής γλώσσας L-Finesse των Ιαπώνων. 

Από εκεί και πέρα, το εντυπωσιακό LF-LCconcept ξεχωρίζει για το τονισμένο εμπρός καπό, τη γυάλινη οροφή, αλλά και για το φουτουριστικής αισθητικής εσωτερικό, στο οποίο κυριαρχούν οι δερμάτινες, ξύλινες αλλά και αλουμινένιες επενδύσεις.



Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, οι ιθύνοντες της Lexus έχουν κρατήσει το στόμα τους ερμητικά κλειστό. Το βέβαιο, πάντως, είναι πως κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του εν λόγω πρωτοτύπου θα συναντήσουμε ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης. 


newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες