Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και η εταιρία σας δίνει 10$ για να την δοκιμάσετε




UPDATE
Η μετάβαση από το Justbeenpaid στο ProfitClicking συνεχίζεται με όχι και πολύ γρήγορους ρυθμούς είναι η αλήθεια.
Πλέον για να λάβει κανείς τα καθημερινά του κέρδη πρέπει να δει 3 διαφημίσεις την ημέρα. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να “αποθηκεύσουμε” τα κλικ μας. Μπορούμε δηλαδή να δούμε π.χ. 30 διαφημίσεις σε μια μέρα, με τις οποίες εξασφαλίζουμε ότι για 10 μέρες θα παίρνουμε κάθε μέρα τα κέρδη μας και θα αφαιρούνται 3 διαφημίσεις από αυτές που είδαμε.
 JUSTBEENPAID


Το JustBeenPaid.com καταχωρήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2004 από τον FrederickMann ο οποίος εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι ο ιδιοκτήτης. Το domain παρέμεινε ανενεργό μέχρι τον Αύγουστο του 2010 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του με τα πρώταJSS προγράμματα.
Στις 17 Φεβρουαρίου 2011 ξεκινάει το JSS-Tripler, το πιο γνωστό από τα προγράμματα του site, χάρη στο οποίο το JustBeenPaid.com έχει καταφέρει να βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη επισκεψιμότητας (Νο. 317 στο alexa και ανεβαίνει συνεχώς).
Τα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο JustBeenPaid.com είναι 2:
2. JSS Synergy Surf (συνήθως αναφέρεται ως JSS)

JSS-Tripler
Ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2011.
Όπως είπαμε και προηγουμένως είναι το πιο διάσημο από τα προγράμματα τουJustBeenPaid.com.
Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πάρα πολύ απλός. Αγοράζετε θέσεις (positions) προς 10$ η μία και κερδίζετε 2% τις καθημερινές και 1,5% τα σαββατοκύριακα για 81 ημέρες μέχρι να πάρετε το 150% της αρχικής επένδυσης, δηλαδή 15$.
Για παράδειγμα, αν αγοράσετε 10 θέσεις δίνοντας 100$ μετά από 81 ημέρες θα έχετε στο λογαριασμό σας 150$, ή αλλιώς θα έχετε κερδίσει 50$ χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.
Επειδή τα κέρδη μπαίνουν στο λογαριασμό σας καθημερινά, δεν χρειάζεται να περιμένετε 81 ημέρες για να κάνετε κάτι με αυτά. Μόλις μαζευτούν 10$ στο λογαριασμό σας μπορείτε να αγοράσετε άλλη μια θέση αυξάνοντας έτσι τα καθημερινά σας κέρδη. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε να μαζευτούν 20$ και να ζητήσετε να κάνετε ανάληψη.
10$ Δάνειο
Μόλις δημιουργήσετε το νέο σας λογαριασμό, η εταιρία σας δίνει 10$ με τα οποία μπορείτε άμεσα να αγοράσετε μια θέση στο JSS-Tripler και να αρχίσετε να κερδίζετε 2% την ημέρα.
Προσοχή, αυτά τα 10$ οι περισσότεροι τα διαφημίζουν ως δωρεάν, δώρο, free κλπ., στην πραγματικότητα είναι δανεικά και αφαιρούνται από το λογαριασμό μετά από 45 μέρες.
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα αν δεν βάλετε έστω και 5$. Όταν αυτή η θέση ωριμάσει και κλείσει θα έχετε στο λογαριασμό σας 5$ με τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αφού χρειάζεστε 10$ για να αγοράσετε μια θέση και από την άλλη το ελάχιστο όριο ανάληψης είναι 20$.

JSS
Πριν εξηγήσουμε πως δουλεύει το πρόγραμμα, να πούμε πως για να συμμετέχει κανείς θα πρέπει να έχει αναβαθμίσει τον λογαριασμό του στο Level 1. Αυτό έχει κόστος 15$ το τρίμηνο. Αξίζει όμως;
Κατ’ αρχήν ας δούμε τι ακριβώς είναι το JSS. Πρόκειται για ένα matrix 2x2 το οποίο όταν γεμίσει δίνει κέρδος 60$. Για να το καταλάβετε καλύτερα δείτε την παρακάτω εικόνα.

Στην κορυφή είναι η θέση μας. Όταν οι 6 θέσεις που είναι από κάτω συμπληρωθούν τότε
Κερδίζουμε 60$.
Υπάρχουν 2 τρόποι για να πάρει κάποιος μια θέση και να συμμετέχει στο JSS.
1)      Απ’ ευθείας αγορά με κόστος 20$. Έτσι όταν ολοκληρωθεί το matrix τριπλασιάζουμε τα χρήματά μας.
2)      Για κάθε 4 θέσεις του JSS-Tripler που ωριμάζουν παίρνουμε μια θέση στο JSSδωρεάν.
Ας γυρίσουμε τώρα στην ερώτηση που κάναμε στην αρχή.
Αξίζει να πληρώσει κανείς 15$ το τρίμηνο για να συμμετέχει;
Στο ξεκίνημα όχι, είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στο JSS-Tripler και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πληρώσει κανείς 20$ για να αγοράσει μια θέση στο JSS. Είναι καλύτερα να αγοράσετε 2 θέσεις JSS-Tripler.
Όταν φτάσουμε στο σημείο να κοντεύει να ωριμάσει η τέταρτη θέση μας στοJSS-Tripler, τότε αξίζει τον κόπο να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνετε την αναβάθμιση.



Συμπληρωματικές πληροφορίες

Προμήθειες συνεργατών: Δεν είναι απαραίτητο να συστήσετε άλλους, αν όμως το κάνετε οι προμήθειες είναι ως εξής
Για το JSS-Tripler, προμήθεια 10% για το πρώτο επίπεδο συνεργατών και 5% για το δεύτερο σε κάθε αγορά θέσης. Σκεφτείτε λοιπόν πόσα μπορεί να κερδίσει κανείς αν συστήσει άλλους οι οποίοι θα βάλουν αρκετά χρήματα. Επίσης, με αυτό τον τρόπο μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα χωρίς να βάλει απολύτως τίποτα.
Για το JSS η προμήθεια δίνεται όταν συμπληρωθεί το matrix του συνεργάτη και είναι 5$ για το πρώτο επίπεδο και 2.5$ για το δεύτερο.
Ελάχιστο όριο ανάληψης: 20$
Payment processors: Payza, Solid Trust Pay, Liberty Reserve, Perfect Money
Χρόνος ολοκλήρωσης της ανάληψης: 24-48 ώρες
Προμήθεια ανάληψης: 2-8% αλλάζει κάθε τόσο και εξαρτάται από τον συγκεκριμένο payment processor. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάληψης.
Προσοχή! Σημαντική λεπτομέρεια
Δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε payment processor από τον οποίο δεν έχετε κάνει κατάθεση έστω και 1$.
Για παράδειγμα (το έχω πάθει), αν ζητήσετε ανάληψη στο Payza, αλλά δεν έχετε καταθέσει ποτέ χρήματα από εκεί, το σύστημα θα μπλοκάρει την ανάληψη σας. Όταν μου συνέβη, έπρεπε να ανοίξω support ticket για να ζητήσω να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου, κατόπιν έκανα κατάθεση 2$ από τοPayza και ύστερα ξαναζήτησα ανάληψη και μετά από 24 ώρες είχα τα χρήματα στο λογαριασμό μου.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως αυτό γίνεται για να επιβεβαιώνουν ότι ο λογαριασμός στον οποίο ζητάω ανάληψη είναι πραγματικός, και να μην πέσουν θύματα απάτης.



ΠΗΓΗ:http://ergazomaionline.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες