Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Παπούτσια tamaris από το apostolidishoes.gr

Γερμανικός σχεδιασμός και ποιότητα. Τα Tamaris έγιναν πασίγνωστα στην Ευρώπη για τον όμορφο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές τους.

 Αξίζει να αναφέρουμε πως
τα υποδήματα tamaris σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Wortmann-Group Detmold,μια από τις πιο μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρίες κατασκευής υποδημάτων σε όλο τον κόσμο.

 Δερμάτινα και αναπαυτικά υποδήματα που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο του παπουτσιού με στόχο τους την αξεπέραστη άνεση.

 Αερόσολες,αφροί μνήμης στις σόλες καθώς και το μοναδικό πατενταρισμένο σύστημα απόσβεσης των κραδασμών ANTI-SHOKK της tamaris το οποίο τοποθετείται μέσα στο τακούνι επιστρατεύονται για μια μοναδική εμπειρία υπόδησης.

 Δεν είναι τυχαίο πως εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τα υποδήματα tamaris για την άνεση και την υγεία των ποδιών τους,από τα πιο καθημερινά μέχρι τα πιο επίσημα. Στην τεράστια γκάμα της tamaris θα βρείτε από μπαλαρίνες, γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες, σαγιονάρες μέχρι sneakers,μποτάκια μπότες και γαλότσες.

 Το σίγουρο είναι πως ότι και να επιλέξετε η tamaris σας εγγυάται την άνεση και την ποιότητα,την επιλογή του σχεδίου που σας ταιριάζει την αφήνει πάνω σας.



 Παπούτσια tamaris από την apostolidishoes.gr 

Κατασκευή e-shop -  Προώθηση ιστοσελίδας  από την dreamweaver.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες